Χριστουγεννιάτικη γιορτή για όλη την οικογένεια!!!

0
645

Το 5ο Σύστημα Προσκόπων Βεροίας έκλεισε με το καλύτερο δυνατό τρόπο μια ακόμη δημιουργική προσκοπική χρονιά το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023.

Από νωρίς στην εστία μας στήθηκε ένα λαμπερό χριστουγεννιάτικο σκηνικό με τους βαθμοφόρους να υποδέχονται τα Λυκόπουλα, τους Προσκόπους, τους γονείς και πολλούς  φίλους.

Ο τεράστιος Χιονάνθρωπος υποδέχονταν τον κόσμο. Τα ξωτικά του Αϊ- Βασίλη με τις σκανδαλιές τους δώσανε χρώμα στην γιορτή μας. Ο Ρούντολφ το ελαφάκι προέτρεψε τα παιδιά να τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα και προσκοπικά τραγούδια. Οι βοηθοί του Αϊ- Βασίλη ζωγράφισαν τα πρόσωπά των παιδιών. Τα παιδιά συναντήσανε τον Άϊ- Βασίλη που τους υποδέχτηκε μπροστά στην γιγάντια καρέκλα του και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Στην συνέχεια ο Άϊ – Βασίλης εξαφανίστηκε και ήρθε στην γιορτή μας με ένα απίθανο χριστουγεννιάτικο Fiatάκι και μοίρασε περισσότερα δωράκια καθώς και δεκάδες γούρια από χαρτιά, τσουβάλια, καμπανούλες, πεταλάκια, λουλουδάκια και δεκάρες για ένα Καλότυχο 2024.

Τα πεντανόστιμα εδέσματα και ποτά του μπουφέ μας ετοίμασε η ΕΚΣ και οι γονείς των μελών μας ή μας προσφέρανε με απεριόριστη αγάπη φίλοι και επιχειρήσεις της πόλης μας. Και έτσι με γλυκά, αρώματα και γεύσεις χριστουγεννιάτικες και γιορτινές, κύλησε η βραδιά και μέσα σε αυτό το κλίμα ζεστασιάς αισιοδοξίας και αγάπης όπου ο Αϊ- Βασίλης μοίρασε στα λυκόπουλα και τους προσκόπους χειροποίητα στολίδια και αναμνηστικά που ετοίμασαν τα μέλη της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης μας και οι βαθμοφόροι μας, γεμάτα ευχές στους προς αυτά και τις οικογένειες τους!!!  

Ένα είναι το σίγουρο….  «Τα παιδιά φέρνουν το φως σ’ όλο τον κόσμο, φέρνουν την αγάπη σ’ όλη τη γη, μέσα από τις παιδικές καρδιές τους» και έτσι και εμείς τα ενήλικα μέλη του 5ου Συστήματος Προσκόπων Βεροίας και οι γονείς των μελών μας θα θέλαμε να ευχαριστούμε πολύ όσους μας τιμήσανε με την παρουσία τους!!!

Ελπίζουμε να περάσατε τόσο όμορφα όσο εμείς και να νιώσατε τη ζεστασιά και την μαγεία των Χριστουγέννων παρέα με τα παιδιά και τους φίλους μας.

Ευχαριστήριο Χριστουγεννιάτικης γιορτής