Ολοκληρώθηκε η παράδοση τροφίμων

0
397

Η δράση αυτή η οποία έγινε με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα Σκέψεως και Φιλίας και περιλάμβανε σε πρώτη φάση για το Σύστημά μας στις 2 Μαρτίου την συλλογή τροφίμων από τους δημότες τις Βέροιας μέσω των δύο (2) συνεργείων μας στις εισόδους του Μάρκετ Μασούτη (Μ.Αλεξάνδρου & Λεωφ. Στρατού).

Η δεύτερη φάση της δράσης περιελάμβανε την καταμέτρηση, την καταγραφή και τέλος την παράδοση των συλλεχθέντων τροφίμων στις 02 Μαρτίου στο Γηροκομείο Βεροίας, στις 09 Μαρτίου στον Όμιλο Προστασίας Απόρου Παιδιού Βεροίας και στις 29 Μαρτίου στην Τράπεζα Αγάπης Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας- Ναούσης & Καμπανίας «Αγ. Ιωάννης ο Ελεήμων»

Με την ολοκλήρωση της δράσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε : -Τους συμπολίτες μας οι οποίοι ανταποκρίθηκαν για μια ακόμη χρονιά στο κάλεσμα των Προσκόπων της Βέροιας και προσέφεραν τρόφιμα. -Την διεύθυνση και το προσωπικό των Μάρκετ Μασούτη που την άριστη φιλοξενία και συνεργασία. -Τις τοπικές εφημερίδες (έντυπες και ηλεκτρονικές) της πόλης μας οι οποίες κάθε χρόνο στηρίζουνε την δράση μας αυτή διαφημίζοντας την. -Όλα τα μικρά και μεγάλα μέλή μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και στελέχωσαν τα συνεργεία συλλογής των τροφίμων.