Διήμερη Εκδρομή 5ης Αγέλης Λυκοπούλων Βέροιας 28-29/12/2021

0
389

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021 και ο  Άγιος Βασίλης  επικοινωνεί με τον αρχηγό της 5ης Αγέλης Βέροιας ώστε να αναλάβουν τα Λυκόπουλά μας να βρούνε τους καλικάντζαρους που έκλεψαν τα στολίδια από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Τριποτάμου βυθίζοντας στην στεναχώρια όλους τους κατοίκους του.

Ο Ακέλάς μας έδωσε το σύνθημα και όλοι ετοιμάσαμε τα σακίδιά μας με τα απαραίτητα υλικά για αυτή την  απροσδόκητη καταδίωξη…

Νερό, φαγητό, φακοί,πυξίδες, χάρτες μα πάνω από όλα καλή διάθεση και μεράκι για να βοηθήσουμε να επιστρέψει το χαμόγελο στα παιδιά του Τριποτάμου!!! Η ώρα της αναχώρησης έφτασε και στις 28 Δεκεμβρίου 2021 έχουμε όλοι επιστρέψει στην εστία μας και είμαστε έτοιμοι να αναχωρήσουμε με προορισμό τον Τριπόταμο.Πρέπει όμως να είμαστε ακόμα πιο προσεχτικοί γιατί οι καλλικάτζαροι  καραδοκούν να  βάλουν εμπόδια στο δρόμο μας… Εκεί ήταν που μας βοήθησαν οι γονείς μας, μεταφέροντάς μας με ασφάλεια και απόλυτη μυστικότητα στο χώρο των ερευνών!!!

Αφού ξεναγηθήκαμε στο χώρο ξεκινήσαμε αμέσως τις έρευνες. Περιπέτεια, Μυστήριο, Νέες Γνώσεις , ώρες ατελείωτου παιχνιδιού, πολλά χαμόγελα , καινούργιες αναμνήσεις, τραγούδια και τελικά …. καταφέραμε να πιάσουμε τους καλικάντζαρους και να πάρουμε πίσω τα κλεμμένα στολίδια, να στολίσουμε τον χώρο της Κοινότητας και να επαναφέρουμε τελικά το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα στο χωριό!!!

Την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021 έφτασε η ώρα της επιστροφής και με ανάμεικτα συναισθήματα αποχαιρετήσαμε ο ένας τον άλλον και δώσαμε ραντεβού για το νέο έτος!!!

Όταν κλείνει ένας κύκλος περιπέτειας πάντα ανοίγει κάποιος άλλος και εμείς είμαστε πάντα εκεί για να ανακαλύψουμε το άγνωστο!!!

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε πολύ να ευχαριστήσουμε θερμά για την πολύτιμη βοήθεια που μας παρείχαν τους παρακάτω:

‌Το ΔΣ του Μορφωτικού Συλλόγου Τριποτάμου.

‌Το βιβλιοπωλείο Προμηθέας

‌κ.Αβραμάκη Θωμά

‌κ.Πέϊο Κυριάκο

‌κ.Πέϊου Άννα

Καθώς και το επιτελείο της εκδρομής : Γαλάνη Μαριάννα , Μαργαρίτη Σοφία , Μπούτση Χαρά , Τσιφινδάρη Γεωργία και τον αρχηγό της δράσης Πέϊο Χρήστο.

Παντελίδης Ανέστης

Αρχηγός 5ου Σ.Π.Βεροίας