Βιντεοκλήση 5ης Αγέλης Λυκοπούλων Βέροιας στον Αϊ-Βασίλη

0
1156

Ο χαρακτηριστικός ήχος της βιντεοκλήσης ακούγεται απ’ άκρη σ’ άκρη στο σπίτι του Άι Βασίλη στο Βόρειο Πόλο και όλα τα ξωτικά κάνουν ένα διάλειμμα από το πακετάρισμα των δώρων.

Ο αγαπημένος των παιδιών, απαντά με τη χαρακτηριστική βραχνή φωνή του και η συνομιλία με τα λυκόπουλα της 5ης Αγέλης Βέροιας που πήραν θέση στο άλλο μισό της οθόνης, ξεκινά. Τα μικρά μας Λυκόπουλα, με γουρλωμένα μάτια από χαρά που … μιλάνε με τον Αϊ-Βασίλη και ζητάνε τα δώρα που θέλουνε να τους φέρει την ημέρα των Χριστουγέννων!!!

Ο Αϊ- Βασίλης στην συνέχεια της επικοινωνίας του με τα παιδιά δεν παραλείπει να τους δώσει και συμβουλές και μάλιστα επισημαίνει πως και ο ίδιος, που ανήκει στις ευπαθείς ομάδες καθώς είναι διακοσίων ετών και έχει και μερικά παραπανίσια κιλά, δεν βγάζει την κατακόκκινη προστατευτική του μάσκα, παρά μόνο όταν είναι μόνος μπροστά στον υπολογιστή.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστούμε την Αρχηγό της 5ης Αγέλης κ.Παπαδημητρίου Άρτεμις και τον υπαρχηγό Αγέλης κ.Μπαλτατζίδη Άνθιμο & κ.Στεγιόπουλο Στέφανο καθώς και την ομάδα απο τα Ανεμοσκορπίσματα για τις αλησμόνητες στιγμές και την δημιουργική απασχόληση που χάρισαν στα Λυκόπουλα μας.

Παντελίδης Ανέστης
Αρχηγός 5ου Συστήματος Προσκόπων Βέροιας