Όλοι μαζί για το παιδί : Χαρίσαμε «χαμόγελα» στα παιδιά

0
2977

Το 5ο Σύστημα Προσκόπων Βεροίας έκλεισε με το καλύτερο δυνατό τρόπο μια ακόμη δημιουργική προσκοπική χρονιά ακολουθώντας τα χνάρια της Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας του Κάρολου Ντίκενς «Η αγάπη όλα τα ανέχεται, όλα τα πιστεύει, όλα τα ελπίζει, όλα τα υπομένει.Στο τέλος νικάει πάντα η αγάπη».

????????????????????????????????????

Στήνοντας ένα λαμπερό χριστουγεννιάτικο σκηνικό στην λέσχη τους οι βαθμοφόροι υποδέχθηκαν τα μέλη, τους γονείς και τους φίλούς τους το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019. Τα ξωτικά του Αϊ- Βασίλη με τις σκανδαλιές τους δώσανε χρώμα στην γιορτή μας και μαζί με τα παιδιά στολίσανε το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ο Ρούντολφ το ελαφάκι προέτρεψε τα παιδιά να στείλουνε γράμμα στον Αϊ- Βασίλη. Οι βοηθοί του Αϊ- Βασίλη ζωγράφισαν τα πρόσωπά των παιδιών. Τα παιδιά συναντήσανε τον Αϊ- Βασίλη που τους υποδέχτηκε μπροστά στο γιγάντιο τζάκι του και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Δεκάδες γούρια από χαρτιά, τσουβάλια,καμπανούλες ,πεταλάκια,λουλουδάκια και δεκάρες για ένα Καλότυχο 2020 με την βοήθεια της Επιτροπής (ΕΚΣ) μας.

Τα πεντανόστιμα εδέσματα και ποτά του μπουφέ μας ετοίμασε η ΕΚΣ και άλλα προσφέρανε με απεριόριστη αγάπη φίλοι και επιχειρήσεις της πόλης μας. Και έτσι γλυκά με αρώματα και γεύσεις χριστουγεννιάτικες και γιορτινές, κύλησε η βραδιά και μέσα σε αυτό το κλίμα ζεστασιάς αισιοδοξίας και αγάπης ο Αϊ- Βασίλης μοίρασε στα λυκόπουλα και τους προσκόπους χειροποίητα στολίδια και αναμνηστικά που ετοίμασαν τα μέλη της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαραστασης μας και οι βαθμοφόροι μας , γεμάτα ευχές στους προς αυτά και τις οικογένειες τους!!!

Ένα είναι το σίγουρο «Τα παιδιά φέρνουν το φως σ’ όλο τον κόσμο, φέρνουν την αγάπη σ’ όλη τη γη, μέσα από τις παιδικές καρδιές τους» και έτσι και εμείς τα ενήλικα μέλη του 5ου Συστήματος Προσκόπων Βεροίας και οι γονείς των μελών μας θα θέλαμε να ευχαριστούμε πολύ όσους μας τιμήσανε με την παρουσία τους!!!Ελπίζουμε να περάσατε τόσο όμορφα όσο εμείς και να νιώσατε τη ζεστασιά και την μαγεία των Χριστουγέννων παρέα με τα παιδιά και τους φίλους μας.

????????????????????????????????????

Το 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας , θα ήθελε να ευχαριστήσει τα παρακάτω άτομα και καταστήματα-επιχειρήσεις τα οποία βοήθησαν στην πραγματοποίηση της χριστουγεννιάτικης γιορτής μας ,αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά το διαρκές ενδιαφέρον τους για τα παιδιά είναι οι εξής :

  • κ. Κερασιλίδη Πολύκαρπο
  • κ.Κοκτσίδη Ελευθέριο – Ψητοπωλείο «Γιάννης»( Βενιζέλου 2 – 2331025170 & Μάρκου Μπότσαρη 27 – 2331025178 )
  • κ.Μαυρίδη Χρήστο
  • κ.Μίνδη Αντ. Κωνσταντίνο – Ζαχαροπλαστείο «ΦΙΝΟ» ( Μερκουρίου Καρακωστή 5 – 2331063375 )
  • κα.Μπλατσιώτη Κατίνα (προσφορά τροφίμων στην μνήμη του συζύγού της Μπλατσιώτη Ιωάννη)
  • κα.Παπαδοπούλου Κεράσα -Ζαχαροπλαστείο «Κεράσα» ( Μεγάλου Αλεξάνδρου 11- 2331072266 )
  • κ.Πύρινο Νικόλαο- Βιβλιοπωλεί « Πυρινός»( Βενιζέλου 50 – 2331062382 )
  • κα.Ταραλά Άσπα – Οινοποιείο «Ταραλάς Taralas Winery – elinos» ( Πατρίδα Ημαθίας – 2331064474 )
  • κ.Φουρκιώτη Δημήτρη Cafe – Bar – Βrasserie «Camares» ( Κάππου 4 – 2331022001 )
  • κ.Χατζόγου Ιορδάνη & κα.Χατζόγου Δέσποινα – Καταστήματα «Πρόδρομος Κέντημα» ( Ιπποκράτους 25 2331023911 ) & «Πρόδρομος και υιός» ( Βενιζέλου 23 – 2331067341 & Μητροφάνους 4 – 2331067341 )
  • Τους φίλους ,γονείς και παλαιούς προσκόπους ς :κ.Βαρακλή Γιώργο, κ. Γκελίρη Παναγιώτη, κ.Πετράκη Γιάννη και κ.Χονδραντώνη Γιώργο
  • τα μέλη της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασής μας κα.Κουκουρδή Ευαγγελία ,κα.Κραχάλα Χαρά , κα.Ματθαιοπούλου Έλενα , κ.Νικολαϊδη Γιώργο , κα.Παντελίδου-Βαρακλή Μαρία , κα.Παπαζλή -Ανανιάδου – Κατερίνα , κα.Σαββίδου-Βουγιούκα Αναστασία

Εκ’ μέρους των μελών του 5ου Συστήματος Προσκόπων Βέροιας σας ευχαριστούμε που στηρίζετε το κοινωνικό μας έργο και σας Ευχόμαστε υγεία ευτυχία και ευημερία το νέο έτος

Για περισσότερες φωτογραφίες δείτε στο 1ο μέρος πατώντας πάνω στην παρακάτω φωτογραφία

IMG_20191221_184028

και το δεύτερο μέρος πατώντας πάνω στην παρακατω φωτογραφία

_DSC0837