Μοιράζοντας ζεστασιά κι αγάπη στο Γηροκομείο Βέροιας

0
1283

«Οι άνθρωποι που ζουν μοναχική ζωή, πάντα έχουν κάτι στο μυαλό τους για το οποίο ανυπομονούν να μιλήσουν», είχε πει κάποτε ο μεγάλος θεατρικός συγγραφέας Άντον Τσέχωφ. Τούτες τις μέρες, το συναίσθημα αυτό γίνεται εντονότερο.

Μια προσφορά «ζεστασιάς» και «αγάπης» προς τις γιαγιάδες και τους παππούδες του “Σωσίδειου” Γηροκομείου Βέροιας έκανε το 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020.

Στην παράδοση του υλικού (120 σεντόνια-μαξιλαροθήκες) που πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του ιδρύματος τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας και παραβρέθηκαν ο Διευθυντής του Γηροκομείου κ.Ματραντζής Βασίλειος, ο αρχηγός 5ου Σ.Π.Βεροίας κ.Παντελίδης Ανέστης, ο Αρχηγός & Υπαρχηγός 5ης Ομάδας Προσκόπων κ.Τόκας Παύλος & Τσιφινδάρη Γεωργία αντίστοιχα καθώς και ο Πρόεδρος Ε.Κ.Συμπαράστασης κ.Καλογήρου Νικόλαος.

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για 110 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου Με τη συγκεκριμένη δράση συμβάλουμε στην εφαρμογή του Στόχου 1: ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.