Τα Λυκόπουλα της 5ης Αγέλης στις Ανθισμένες Ροδακινιές !!!

0
451

Τα Λυκόπουλα του 5ου Συστήματος Προσκόπων Βέροιας σε ενα παραμυθένιο σκηνικό , μοναδικό στην Ελλάδα με μία ξεχωριστή εμπειρία στον ανθισμένο κάμπο της Ημαθίας

Το πρωί του Σαββάτου τα Λυκόπουλα του 5ου Συστήματος Προσκόπων Βέροιας βρέθηκαν στις “Σαραντόβρυσες” όπου και είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν ανάμεσα στις ανθισμένες ροδακινιές, μαθαίνοντας για την καλλιέργεια του ροδάκινου και την μεταποίησή του, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα μοναδικές ανοιξιάτικες στιγμές στη φύση.

Φυσικά από την συγκέντρωσή μας δεν έλειψαν τα παιχνίδια και τα τραγούδια, τα οποία μας συνόδευσαν στο ταξίδι μας ανάμεσα στο θαυμάσιο ροζ χαλί της φύσης.

έλος, ως πρόσκοποι σε κάθε μας δράση πρέπει να αφήνουμε τον χώρο στον οποίο πηγαίνουμε ακόμη πιο καθαρό απ’ότι τον βρίσκουμε, έτσι όλοι μαζι φορέσαμε τα γάντια μας και συλλέξαμε όσο το δυνατόν περισσότερα σκουπίδια μπορούσαμε, έτσι ώστε την επόμενη φορά που θα βρεθούμε σ’αυτόν τον χώρο να είναι ακόμη πιο καθαρός και φιλόξενος για μας.

Οι ανθισμένες ροδακινιές της Βέροιας είναι πλέον διάσημες σε όλο τον κόσμο, καθώς έχουν πρωταγωνιστήσει και σε ντοκιμαντέρ του National Georgaphic.

Παντελίδης Ανέστης

Αρχηγός 5ου Συστήματος Προσκόπων Βέροιας