Διήμερη εκδρομή στο Κομνήνιο

0
627

Το Σαββατοκύριακο 18-19 Σεπτεμβρίου η 5η Ομάδα Προσκόπων Βέροιας πραγματοποίησε την πρώτη της διήμερη εκδρομή για νέα χρονιά στο Κομνήνιο.

Ακολουθώντας πίστα όλα τα μέτρα κατά του κορονοϊού και έχοντας δείξει αρνητικό αποτέλεσμα το self /rapid test μας, μαζέψαμε τα πράγματα μας και όλη μας την θετική ενέργεια και ξεκινήσαμε μια εξόρμηση η οποία σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστη. Το πρόγραμμα μας είχε αρκετές αθλοπαιδιές, ζωηρά παιχνίδια, παιχνίδια δεξιοτήτων κλπ. Έτσι αφού παίξαμε και τρέξαμε στο τέλος της πρώτης ημέρας ακολούθησε ένα ενωμοτιακό μαγείρεμα όπου οι ενωμοτίες συνεργάστηκαν άψογα και έφτιαξαν το βραδινό για όλα τα μέλη της εκδρομής.

Έπειτα ακολούθησε ένα βραδινό παιχνίδι όπου η ομάδα βρέθηκε αντιμέτωπη με το Επιτελείο της εκδρομής και τα μέλη του δικτύου του Συστήματός μας…όπου διαγωνίστηκαν στην παντομίμα, στο γνωστό παιχνίδι “κάνε μου λιγάκι ντου”, στο “πες το με μια λέξη” και σε ένα παιχνίδι παραλλαγή του επιτραπέζιου ταμπού… Έτσι παίζοντας γύρω από την φωτιά και τραγουδώντας Προσκοπικά τραγούδια στην κιθάρα τελείωσε όμορφα η βραδιά μας… Ή έτσι πίστευαν τουλάχιστον οι πρόσκοποι… Ένας τσακωμός, μια απαγωγή και 2 γράμματα ήταν τα σημάδια που δόθηκαν στα παιδιά για να καταλάβουν ότι ξεκινούσε ένα από τα αγαπημένα τους παιχνίδια.. Το νυχτερινό!!!

Η επόμενη μέρα είχε μια μικρή πορεία μέσα στο χωριό, αρκετό παιχνίδι, ομαδικό μαγείρεμα και τέλος μια δράση προσφοράς στο χώρο. Η εκδρομή αυτή ήταν σίγουρα κάτι που χρειαζόμασταν όλοι αφού θυμηθήκαμε την προσκοπική ζωή στη φύση!!

Το 5ο Σύστημα Πρόσκοπων Βέροιας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά για την επιτυχημένη δράση τους γονείς των προσκόπων μας για την εμπιστοσύνη τους καθώς και το επιτελείο της δράσης και ιδιαίτερα την αρχηγό κ.Τσιφινδάρη Γεωργία και τον υπαρχηγό της εκδρομήςκ.Βουγιούκα Ανδρέα.