Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Κινητών Τηλεφώνων και Αξεσουάρ σε συνεργασία με Vodafone – Αποτελέσματα 2021-2022

0
311

Για 14η συνεχόμενη χρονιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία το βραβευμένο Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Κινητών Τηλεφώνων και Αξεσουάρ, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Vodafone. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος τα Προσκοπικά Συστήματα συγκέντρωσαν συνολικά 6.710 κινητά τηλέφωνα και αξεσουάρ, ενώ συνολικά έχουμε ξεπεράσει από το 2008 τα 83.945 τεμάχια προς ανακύκλωση!

Στη συνέχεια παρατίθεται ο πίνακας με τα Προσκοπικά Συστήματα που συμμετείχαν στο φετινό πρόγραμμα και όπως κάθε χρόνο τα 20 πρώτα διακρίνονται. Συγκεκριμένα, το πρώτο στην κατάταξη Προσκοπικό Σύστημα κερδίζει ένα drone Dji Mavic Mini και τα υπόλοιπα 19 Συστήματα κερδίζουν από μία δωροεπιταγή 150€ για να προμηθευτούν ό,τι τους είναι απαραίτητο για τις δράσεις τους από το Προσκοπικό Πρατήριο.

Το δώρο θα αποσταλεί στον πρώτο νικητή θα σταλεί με courier, ενώ τα υπόλοιπα 19 Προσκοπικά Συστήματα θα πρέπει να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το Προσκοπικό Πρατήριο και να προχωρήσουν σε αγορές που αντιστοιχούν στο ποσό των 150€ μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2022. Προς διευκόλυνσή σας η παραγγελία μπορεί να γίνει και μέσω του e-shop, με την ένδειξη ότι αφορά το πρόγραμμα ανακύκλωσης. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί ειδική τελετή για τη βράβευση των Συστημάτων στην πρώτη εκδήλωση μεγάλης εμβέλειας που θα διοργανωθεί από το Σ.Ε.Π.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πολύχρονη συνεργασία Προσκόπων και Vodafone στο Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Κινητών Τηλεφώνων και Αξεσουάρ, βραβεύτηκε το 2019 με το bronze βραβείο για τη ΣυνεργασίαΕπιχείρησης – ΜΚΟ στην Κατηγορία: ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, στον θεσμό τωνHellenic Responsible Business Awards.

Συγχαίρω θερμά όλα τα Προσκοπικά Συστήματα που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Κινητών Τηλεφώνωνκαι Αξεσουάρ και απέδειξαν έμπρακτα για ακόμη μία φορά την ευαισθησία τους στην πρόκληση της ανακύκλωσης, που είναι το μεγάλο στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε για να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο, ένα περιβάλλον πιο προσιτό στους νέους και τις νέες μας.

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 112 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.

12 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

17 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ