Βράβευση Συστήματος απο τον Δήμαρχο Βέροιας

0
230

Τη φετινή κατάκτηση της πρώτης (1ης) και της τρίτης (3ης) θέσης Πανελλαδικά στο Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Κινητών Τηλεφώνων και Αξεσουάρ για το 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας και το 3ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας , βράβευσε χθες 09/11/2021 , ο Δήμος Βέροιας .

Την απονομή πραγματοποίησε εκ’ μέρους του Δημάρχου ο αναπληρωτής του Αντιδήμαρχος Καθαριότητας – Ανακύκλωσης – Περιβάλλοντος – Πολιτικής Προστασίας , κ. Βασίλης Παπαδόπουλος , ο οποίος συνεχάρη τους προσκόπους του 5ου ΣΠ Βέροιας για την 1η θέση και του 3ου ΣΠ Βέροιας για την 3η θέση με αφορμή τη διάκρισή τους στο Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Κινητών Τηλεφώνων και Αξεσουάρ (2020-2021) . Σε όλη την Ελληνική επικράτεια τα Προσκοπικά Συστήματα συγκέντρωσαν συνολικά 9.235 κινητά τηλέφωνα και αξεσουάρ, ενώ από το 2008 έχουν ξεπεράσει τις 77.235 συσκευές .

Οι πρόσκοποι της Βέροιας συμμετέχουν στο εν λόγω πρόγραμμα εδώ και 13 χρόνια . Η πολύχρονη συνεργασία βραβεύθηκε το 2019 με το bronze βραβείο για τη Συνεργασία Επιχείρησης – ΜΚΟ στην Κατηγορία: ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ , στον θεσμό των Hellenic Responsible Business Awards .Τις βραβεύσεις στο Δημαρχείο Βέροιας παρέλαβαν εκ’ μέρους του 5ου Συστήματος Προσκόπων Βέροιας ο Αρχηγός του κ.Ανέστης Παντελίδης – και ο υπαρχηγός του κ.Ευτύχιος Αστανάστας και εκ ‘ μέρους του 3ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Βέροιας ο Αρχηγός Προσκοπικού Δικτύου κ. Ανέστης Δαφνόπουλος και η Αρχηγός Αγέλης Λυκοπούλων κ.Ασήμω Πάπαρη . Η επιβράβευση των δύο Συστημάτων της πόλης μας έγινε με γνώμονα την προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος και την ευαισθητοποίηση των νεαρών δημοτών σε θέματα ανακύκλωσης.