Το 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας δίνει αίμα , δίνει ζωή !!!

0
903

Για όλους τους ανθρώπους το αίμα είναι πολύτιμο . Για μερικούς όμως είναι και αναγκαίο!!! Η αιμοδοσία είναι από τα σημαντικότερα δώρα, τα οποία μπορεί να χαρίσει ένας άνθρωπος σε κάποιον άλλον.

Οι βαθμοφόροι και το Προσκοπικό Δίκτυο του 5ου Συστήματος Προσκόπων Βέροιας την Παρασκευή 7 Μαϊου 2021 πραγματοποίησαν την Καλή Πράξη του Πάσχα ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία ( λόγω των έκτακτων επιδημιολογικών μέτρων ) του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας, στέλνοντας το μήνυμα του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς στις δύσκολες ημέρες που περνάμε.

Το 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας καλεί ΟΛΟΥΣ τους συμπολίτες μας να βοηθήσουν να εξαπλωθεί η αγάπη και η αλληλεγγύη σε όσους έχουν ανάγκη.

Είναι μόνο 10 λεπτά από τον χρόνο μας και η αξία της πράξης ανεκτίμητη!!!Μια μονάδα αίματος μπορεί να σώσει τρεις ζωές!!!Κάντε και εσείς την καλή σας πράξη!!!

Αν έχετε ξαναδώσει αίμα αναγνωρίζετε το πόσο σημαντικό είναι. Αν δεν έχετε ξαναδώσει είναι ευκαιρία να κάνετε την αρχή.Και αν δεν μπορείτε να δώσετε οι ίδιοι αίμα, πες το στους φίλους σας, στην παρέα σας, στους γνωστούς σας. Για όσους δεν το γνωρίζουν εκτελούνται αιμοληψίες Καθημερινά 9:00πμ – 13:00μμ στο 1ο Κ.Α.Π.Η. Βέροιας (Αριστοτέλους 3, δίπλα από το ΖΑΡΑ ,απέναντι από την είσοδο επί του πεζόδρομου του 2ου Δημοτικού Σχολείου): Παράλληλα εντός του Νοσοκομείου ισχύει το υπάρχον πρόγραμμα λειτουργίας της Αιμοδοσίας. (Καθημερινά 9:00πμ – 13:00μμ. και 18.00μμ – 20:00μμ. καθώς και Σάββατο Κυριακή – Αργίες 10:00πμ. – 13:00μμ) Πληροφορίες στο τηλ:2331029600.

Παντελίδης Ανέστης

Αρχηγός 5ου Συστήματος Προσκόπων Βέροιας