Το 5ο Σύστημα Προσκόπων συγκέντρωσε τρόφιμα για φορείς-ιδρύματα κοινωνικής πρόνοιας

0
1385

Το 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ανακοινώνει ότι ολοκλήρωσε για 15η συνεχή χρονιά , την εξαιρετικά επιτυχημένη δράση Συλλογής Τροφίμων για φορείς-ιδρύματα κοινωνικής πρόνοιας της πόλης μας που πραγματοποιήθηκε και από τους όλους τους Προσκόπους της Βέροιας.

Η δράση αυτή η οποία έγινε με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα Σκέψεως και Φιλίας και περιλάμβανε σε πρώτη φάση την συλλογή τροφίμων από τους δημότες της Βέροιας μέσω των έξι (6) συνεργείων των Προσκόπων της Βέροιας που βρίσκονταν στις εισόδους των Μάρκετ της πόλης μας.Τα μέλη του δικού μας Συστήματος βρίσκονταν στα Μάρκετ My Market (παλιό Μάρκετ Βερόπουλου) και το LIDL (Ν.Π.Ο. Βέροιας).

Η δεύτερη φάση της δράσης περιελάμβανε την καταμέτρηση και την καταγραφή των τροφίμων ενώ η τρίτη και τελευταία φάση της δράσης η οποία θα πραγματοποιήθει εντός του μηνός Μαρτίου περιλάμβανει την παράδοση των συλλεχθέντων τροφίμων από το 5ο Σύστημα Προσκόπων Βεροίας στον Όμιλο Προστασίας Απόρου Παιδιού καθώς και το Συσσίτιο Αγάπης Ι. Ν.«Αγ. Σάββα» «Κυρριωττίσης».

Με την ολοκλήρωση της δράσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε :

  • Τους συμπολίτες μας οι οποίοι ανταποκρίθηκαν για μια ακόμη χρονιά στο κάλεσμα του καθήκοντος.
  • Την διεύθυνση και το προσωπικό των Μάρκετ που μας φιλοξένησαν.
  • Τις τοπικές εφημερίδες της πόλης μας οι οποίες διαφήμισαν την δράσή μας αυτή.
  • Όλα τα μικρά και μεγάλα μέλη μας τα οποία για 2ο συνεχόμενο Σάββατο ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Προσκόπων Βέροιας.

Με Προσκοπικούς Χαιρετισμούς,

Παντελίδης Ανέστης
Αρχηγός 5ου Συστήματος

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω

[metaslider id=”2231″]