Την πρώτη εκδρομή για τη Προσκοπική περίοδο 2018-2019 πραγματοποίησε η 5η Ομάδα Πρόσκοπων Βέροιας στο πανέμορφο χωριό του Κομνηνείου κατά τις 10-11 Νοεμβρίου 2018 .Μια παρέα από 22 νέους και νέες (Πρόσκοπους και Στελέχη) διάλεξαν το ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον του Κομνηνίου για να περάσουν 2 ευχάριστες ημέρες γεμάτες δράση και περιπέτεια .

Τις δυο αυτές μέρες το πρόγραμμα περιελάμβανε ένα πλήθος δραστηριοτήτων όπως ζωηρά και περιπετειώδη παιχνίδια, εκπαίδευση κόμπων, νυχτερινό παιχνίδι περιπέτειας, πορεία μέσα στο δάσος , εκπαίδευση στους αστερισμούς και φυσικά η βραδιά έκλεισε με μια ζεστή σοκολάτα που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο!!!Την επόμενη ημέρα ξεκίνησε με προσκύνημα στην εκκλησία του χωριού και στην συνέχεια η μέρα έκλεισε με έναν διαγωνισμό μαγειρικής όπου υπήρχαν πολλές εκπλήξεις.

Αξιοσημείωτο είναι ότι έφυγαν όλοι ευχαριστημένοι για τη Βέροια δίνοντας ραντεβού για την τριήμερη χειμερινή εκδρομή μας κατά το νέο έτος.

Ευχαριστίες

Ο Αρχηγός 5ου Συστήματος Προσκοπων Βέροιας Παντελίδης Ανέστης, ευχαριστεί όσους βοήθησαν ηθικά και υλικά για την πραγματοποίηση της δράσης τους και είναι οι εξής:

– Πολιτιστικός Σύλλογος Κομνηνίου Βέροιας

– κ.Μαυρίδη Χρήστο

– κ.Μπλατσίωτη Δημήτρη

– Αρτοεργαστήριο κ.Χοντραντώνη Κωνσταντίνου Δ. – Πλουτάρχου 20, Βέροια

– Καθώς και όλους τους γονείς των προσκόπων που βοήθησαν στην μεταφορά.

Διήμερη εκδρομή 5ης Ομάδας Προσκόπων Βέροιας στο Κομνήνιο Βέροιας