Home Σύστημα Ολοκλήρωση Προγράμματος Ανακύκλωσης Κινητών

Ολοκλήρωση Προγράμματος Ανακύκλωσης Κινητών

0

Το 2020 οι Έλληνες Πρόσκοποι συμπληρώνουμε 12χρόνια συνεργασίας με την Vodafone στο πρόγραμμα «Ανακύκλωσης κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ».

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος μέσα από μία διαδικασία ανακύκλωσης συσκευών και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, με σκοπό την αξιοποίηση και επαναχρησιμοποίηση των υλικών από τα οποία είναι φτιαγμένα.

Από το 2008 μέχρι σήμερα οι Έλληνες Πρόσκοποι έχουν ανακυκλώσει περισσότερες από 57.000 συσκευές κινητών και αξεσουάρ μέσω του προγράμματος ανακύκλωσης, αριθμός ρεκόρ για αντίστοιχα προγράμματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δεκαετής συνεργασία Προσκόπων και Vodafone στο Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Κινητών Τηλεφώνων και Αξεσουάρ, βραβεύτηκε το 2019 με το bronze βραβείο για την Συνεργασία Επιχείρησης – ΜΚΟ στην Κατηγορία: ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ στον θεσμό των Hellenic Responsible Business Awards.

Το 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας , με χαρά σας ανακοινώνει ότι για ακόμη μια χρονιά ολοκληρώσε µε επιτυχία το Πρόγραµµα Ανακύκλωσης Κινητών Τηλεφώνων και Αξεσουάρ, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων µε τη VODAFONE και με ακόμη περισσότερη χαρά ότι το σύστημα μας για ακόμα μια χρονιά βρέθηκε μέσα στα 20 πρώτα Προσκοπικά Συστήµατα ανά την Ελλάδα συγκεντρώνοντας συνολικά 558 τεμάχια Κινητών Τηλεφώνων και Αξεσουάρ προς ανακύκλωση αποδεικνύοντας έµπρακτα για ακόµη µία φορά την αγάπη μας για τη φύση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος τα Προσκοπικά Συστήματα έσπασαν όλα τα ρεκόρ συγκεντρώνοντας συνολικά 12.451 κινητά τηλέφωνα και αξεσουάρ, ενώ συνολικά έχουμε ξεπεράσει από το 2008 τις 68.000 συσκευές ! Μη διστάσετε να μας φέρετε και εσείς κινητά η αξεσουάρ κινητών που είναι χαλασμένα στην εστία μας , επί της οδού Γοργοποτάμου 07 – Βέροια – ΤΚ 59132 , Τηλέφωνο +30 2331062821 , κάθε Σάββατο από 12:00 έως 20:00 . Πιστέψτε μας , θα πιάσουν τόπο

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 110 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr. 12 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ17 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

Παντελίδης Ανέστης

Αρχηγος Συστήματος

Exit mobile version